Giveaways sempena Anniversary

by - Wednesday, November 16, 2016


Selamat petang kamu..

Semalam Unni dok sakan BW, baru nk join GA tiba line ni buat hal, tunggu punya tunggu loading jak blog ni, jawabnya ambil batal tidur .. Btw Unni tertarik dengan satu GA iaitu GA sempena Anniversary ke 21. Yang buat tertarik tu gambar GA ni sweet sangat, nurkilan Siapa yerr??

GA ni datangnya dari Mak Hainom dan lebih mesra menggunakan gelaran mak ( melalui BW dan stalker blog beliau ). GA sempena anniversasy bersama suami tercinta Pak Jilapah. Allamdulilah maghligai bahagia telah terbina selama 21 tahun. mesti kahwin tahun 1995 kan.

Kalau mengikut kiraan Unni tarikh perkahwinan 18 November 1995 .. time ni umur Unni baru 4 tahun 4 bulan 29 hari. So now 25 tahun.. Tercerita pasal Unni lak!! 

Ok jum raihkan Anniversasy  Mak Hainom dengan cari Klik Banner !! Semudah ABC !! Klik banner, baca then entry .. ABC kan!! Support to support..

Ucapan buat  Mak Hainom dan Pak Jilapah

Btw Unni tak reti nak buat ucapan sweet, tapi Unni hanya berikan doa tuk Mak Hainom dan Pak Jilapah. Apapun jenis ucapan yang kita sampai kan yang penting Ikhlas.

Doa buat pasangan Until Jannah Mak Hainom dan Pak Jilapah

Astaudi'ukumulah, moga sentiasa dalam Jagaan ALLAH
Ya Allah jadikan mereka pasangan hingga kesyurga, permudahakan urusan mereka dunia Akhirat, kurniahkan mereka anak-anak yang soleh dan soleha, izinkan mereka mencium syurga MU ya ALLAH, jangan la ENGKAU hitam kan hati mereka agar  mereka terus taat kepada MU dan berikan rezeki yang halal.
 Amin Ya Rabbal.

Salam Sayang : Unni Anje


Korang nak hadiah apa ek agak agaknya? Hadiah mahal mahal mak tak mampu weyh.... Mak bagi duit ajelah ek, RM50.00 setiap pemenang. 

Tarikh tutup penyertaan 18 November 2016. Insyallah, pemenang akan diberitahu dalam entri Anniversary mak nanti

You May Also Like

9 comments

  1. Terima kasih sudi join UA....Amin...amin atas doanya.

    Alahai kecik lagi ye UA masa tu. Aduhhhh maknanya hakak ni terlebih umurlah nampaknya huhu...

    ReplyDelete
  2. Salam singgah Unni!

    Saja-saja nak jenguk entri anniversary sempena ulangtahun MakJilap nih. Bagus berkenal-kenalan dengan MakJilap ni tau. Lagi rapat, lagi takda sempadan gitu. Hahaha!

    Eh, good luck ya Dik! Manalah tahu esok dapat transfer duit RM50 tu ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. THK MUMMY DEARIE..insha Allah kalau da rezeki :P

      Delete
  3. Salam singgah unnie..
    Tahniah.. menang GA juga.. jom sama2 cantik lepas ni.. hehe..

    ReplyDelete

Assalamualaikum Kamu, TQ sudi singgah.. Sila tingalkan jejak kamu yer, agar tak hilang dari RADAS dan maaf jika tak sempat membalas comment, saya akan membalas kunjungan anda ^_^